Sındırgı'da, geçtiğimiz yıl yaşanan depremler sonucu ağır hasar alarak yıkılan Sinandede Mahallesi Camii’nin yeniden inşası için temel atma töreni düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende Sındırgı İlçe Müftüsü Sami Türkel ve Sındırgı Kaymakamı Doğukan Koyuncu konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından yapılan dua ile caminin temeli atıldı.

Sındırgı Temel Atma 2

Dua öncesi konuşan Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, deprem yaralarının sarılması sürecinde fedakarca çalışan yetkililere ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu. Müftü Yaşar, "Rabbim en kısa zamanda inşa edilecek yeni camide hep birlikte ibadet etmeyi bizlere nasip eylesin." dedi.

Törene ilçe protokolü, İl Müftü Yardımcısı Gafur Yıldırım, Müftülük personeli ve mahalle sakinleri katıldı.