Ümraniye İlçe Müftülüğü Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda Ümraniye İlçe Kaymakamlığı, Ümraniye Belediyesi, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşları iş birliği ile gerçekleştirilen farkındalık çadırında elde edilen gelir Filistin’e bağışlandı.

Çadır alanında vatandaşlarla bir araya gelen İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, "Bugün burada Bu hayır tablosunda emeği geçen kıymetli vatandaşlarımıza, öğrencilerimize, velilerimize, din görevlisi meslektaşlarımıza ve gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyor, Rabbimize Alem-i İslam'ın, Ümmet-i Muhammed'in ve tüm insanlığın sağlık, huzur ve güveni için dua ediyoruz." dedi.

filistin-çadır-22

Farkındalık Çadırında Ümraniye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ümraniye Şubesi iş birliği ile gönüllülerin hazırladığı yiyecek, içecek ve giyecekler Filistin halkına destek için satış gerçekleştirildi.

filistin-çadır-11

Kampanyaya yetişkin ve 4-6 yaş Kur’an Kursu öğreticileri ile öğrencileri, veliler ve din görevlileri ile hayırsever vatandaşlar hazırladıkları ürünlerle destek verdi.

filistin-çadır-33

Editör: Ömer Ceylan