Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi, Kuru Gıda (Mega Center) İşletme Yönetimi ve Kuru Gıda Camii iş birliğinde "Her İyilik Tebessümdür" projesi hayata geçirildi.

Hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Kuru Gıda Camii’nde "Tebessüm Çarşısı" oluşturuldu.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s.); "Tebessüm sadakadır." hadis-i şerifinden yola çıkılarak oluşturulan "Tebessüm Çarşısı", ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

"Tebessüm Çarşısı", ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaç duydukları malzemeleri ücretsiz olarak temin etmelerine imkân sağlıyor.

Çarşıya gelemeyen yaşlı veya kronik rahatsızlığı olan ihtiyaç sahiplerinin yardımına ise din görevlileri ve TDV gönüllüleri yetişiyor.

Kuru Gıda Camii İmam Hatibi Hüseyin Biral koordinesinde din görevlileri ve TDV gönüllülerinden oluşan ekip, tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek gıdadan giysiye kadar ihtiyaç duydukları malzemelerin yer aldığı paketleri ve market alışveriş kartlarını teslim ediyor.

Editör: Mehmet Çalışkan