Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "İçimizi Isıtan İyilik, Yolun İyilik Olsun" sloganıyla sürdürülen kampanya ile TDV Mobil Mutfak tarafından Iğdır'da 5 bin kişiye yemek ikramı yapıldı.

Iğdır İl Müftülüğü ve TDV Iğdır Şubesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Iğdır Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi, Şehit Bülent Aydın Üniversitesi Suveren Kampüsü ve Nuh Nebi Camii avlusunda vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Içimizi Isıtan Iyilik Iğdır 33

Etkinliğe katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, Vali Yardımcısı Akın Oruç, İl Müftüsü Zahit Demirel, Üniversite Rektörü Prof Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tuğrul Sarıcan vatandaşa kendi elleriyle yemek ikramında bulundu.

Içimizi Isıtan Iyilik Iğdır 22

Proje ile ilgili konuşan İl Müftüsü Demirel, TDV  gönüllüleriene ve hayırseverlere teşekkür ederek "İçimizi ısıtan iyilik projesi kapsamında Iğdırlı tüm hemşehrilerimize ulaşmaya çalıştık bu bizim görevimizdır. Biz Türkiye Diyanet Vakfı olarak her daima vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz ve elhamdulillah vatandaşlarımızın yanındayız. Bu soğuk kış gününde milletimizin içini iyilikle ısıtmaya çalıştık rabbim kabul buyursun." dedi.

Editör: Ömer Ceylan