3 hafta önce Filistin

Mescid-i Aksa İmam Hatibi ve eski Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh İkrime Sabri, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda yaptığı konuşma nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle söz etti.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Size bir şeyi yasakladığım zaman ondan kaçının. Bir şey emrettiğim zaman gücünüzün yettiği ölçüde onu yerine getirin. (Buhârî, İ’tisâm, 2)

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hatay İskenderun'da camiye gittiği sırada pompalı tüfekle uğradığı saldırıda vefat eden Hasan İnci için taziye mesajı yayınladı.

3 hafta önce DİTİB

Almanya’nın Württemberg eyaletinin Güglingen beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) 40’ıncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle “Gençlik Buluşması” düzenlendi.

3 hafta önce GÜNDEM

Van'da karların erimesi ve yağışlar nedeniyle Çaldıran Ovası'ndaki araziler ve bazı evler su altında kaldı.

3 hafta önce Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından 2024 yılında kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Kursları" düzenlendi.

3 hafta önce GÜNDEM

Türkiye'nin büyük bölümünde geçen yıl yaz aylarında günlerce etkili olan kavurucu sıcakların, bu sene de rekor seviyelerde seyretmesi bekleniyor.

3 hafta önce Filistin

ABD'nin New York kentindeki Columbia Üniversitesinde Filistin'e destek için başlayan öğrenci eylemleri ülkedeki diğer üniversitelere de yayılırken, İsrail yanlısı gruplar, bu protestoları "Yahudi düşmanlığı" şeklinde yaftalamaya çalışıyor.

3 hafta önce DİYANET HABER

Hatay'ın İskenderun ilçesinde görevli din görevlisi Hasan İnci sabah namazı için camiye gittiği sırada husumetli komşusu tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?