Suriye’de iç savaşın başladığı 2011 yılından beri mağdur ve mazlumları bir an olsun yalnız bırakmayan Türkiye Diyanet Vakfının; "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla bölgede inşa ettiği İyilik Konutları'na bir destek de Al-Furkan Derneği'nden geldi.

Türkiye Diyanet Vakfının dünyanın dört bir köşesinde mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam ettiğini ifade eden TDV Mezitli Şube Başkanı ve Mezitli İlçe Müftüsü Süleyman Şahin, "Suriye’de bir insanlık dramı yaşanmakta, kışın soğuk ve çamur içinde, yazın sıcak altında sıkıntı çeken İdlib’teki kardeşlerimizin başını sokabilecekleri, kendilerini güvende hissedebilecekleri bir evlerinin olması önemlidir. İdlib’de ve dünyanın dört bir köşesinde zorluk ve sıkıntı içinde yaşayan kardeşlerimize yardımcı olmak, insanî ve İslamî bir görevdir." dedi. 

İlçe Müftüsü Şahin, İdlib’de yapımı devam eden İyilik Konutları'na desteklerinden dolayı Al-Furkan Derneği'n teşekkür ederek, Dernek yöneticilerine "Teşekkür Belgesi" ile birlikte Kur'an-ı Kerim takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan