Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince gençlere yönelik hizmetlerin etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla "Diyanet Genç Ofis" merkezleri açılıyor.

Gençlerin buluşma adresi olan Diyanet Genç Ofis'in 62'ncisi Şırnak'ta açıldı.

Şırnak Üniversitesi kampüsü içinde yapımı tamamlanan Diyanet Genç Ofis için açılış töreni düzenlendi.

Açılışa İl Müftüsü Ahmet Dilek, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdürrahim Alkış, Başkanlık Müşaviri Suat Okuyan, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Cabir Altıntaş, İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Nurullah Agitoğlu, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hüseyin Güneş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İdris Kabalcı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sema Yaşar, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Seyyid Irmak, Öğretim Üyeleri, manevi danışmanlar, imam hatipler, Kur'an kursu öğreticileri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan İl Müftüsü Ahmet Dilek, "Bugün açılışını yaptığımız bu Diyanet Genç Ofisimiz, Türkiye genelindeki 62. ofistir. Buranın tahsisini yapan Rektörümüze; Başkanlığımız, Müftülüğümüz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu ofisimiz, öğrencilerimizin büyük bir ihtiyacını karşılayacaktır. Şimdiden öğrencilerimize hayırlı olsun.  Destek olan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ofisimiz, hayırlı olsun." dedi.

Konuşmaların ardından Başkanlık Müşaviri Suat Okuyan‘ın yaptığı duayla Şırnak’taki ilk Diyanet Genç Ofis'in açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Ömer Ceylan