Şırnak İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen "4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Şenliği" coşkuyla gerçekleştirildi.
Şenlikte Vali Birol Ekici, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Müftüsü Arif Yeşiloğlu da öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Program, vatan uğruna can veren şehitler ve gaziler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Ravza Kız Kur’an Kursu öğrencisi Azra Güner, gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
Konuşmacılar, çocukların milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine vurgu yaparak emeği geçen hocalara ve velilere teşekkürlerini iletti.
Şırnak merkezdeki 4-6 yaş Kur’an kurslarının yıl boyu süren eğitim faaliyetlerini içeren sinevizyon gösteriminin ardından minikler hünerlerini sergiledi.

Şenlik; hediye çekilişi, çocuklar için hazırlanan palyaço etkinliği, yüz boyama ve şeker ikramlarının ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Next





