Tekirdağ İl Müftülüğü ve TDV Tekirdağ Diyanet Vakfı öncülüğünde Tekirdağ İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi kampüsünde ara sınav haftasında olan öğrencilere "İçimizi Isıtan İyilik" sloganıyla çorba ikramında bulunuldu.

İkram standın açılışına İl Müftüsü Mustafa Soykök ve İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, gençlik koordinatörleri, Bilge Gençlik Öğrenci Topluluğu manevi danışmanlar ve öğrenciler katıldı.

tekirdağ-çorba-11

İl Müftüsü Soykök, "Türkiye’nin farklı şehirlerinden üniversitemize gelen gençlerimizin en yoğun ders çalıştıkları sınav döneminde, soğuk havada bir nebze de olsa içlerini ısıtacak ikramımızla yanlarında olmak, onlara manen destek olmak istedik. Bu ikramları gençlerimize ulaştırmada emeği olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, tüm üniversiteli gençlerimizi ikram standımıza bekliyoruz." diye konuştu.

İşletme Fakültesi öğrencilerinden Yusuf Umut ise ara sınav haftasında olduklarını belirterek, bu süreçte kendilerine destek olan Tekirdağ İl Müftülüğüne teşekkür etti.

Çorba ikramının 27 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde süreceği belirtildi.

Editör: Ömer Ceylan