Simav Belediyesi Yeni Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa Kütahya İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak, Simav İlçe Müftü Vekili Feyzullah Küçükçakır, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın eşi Hacer Demirtaş, Simav İlçe Müftüsü Hasan Serçe’nin eşi Sevda Serçe, Vaiz Zeynep Öztürk, Kur'an kursu öğreticileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Simav-Aksaz-Kur’an-Kursu’nda-hatim-programı02

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftü Vekili Küçükçakır açış konuşmasında, "Öncelikle Aksaz Kur’an Kursu Öğreticisi Kader Binbir ve Aksaz Kur’an Kursu kursiyerlerine böyle güzel bir programda bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ederim. Müftülük olarak güzel ve iyi işler yaptığımızı görüyoruz. Simav Müftülüğümüze bağlı bu sene yetişkinlere yönelik 37 Kur’an kursumuz ve yaklaşık 900’e yakın öğrencimiz bulunuyor. Kurslarımızdaki bu sayının her geçen yıl daha da artmasını temenni ediyoruz." dedi.

Ardından İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak, ilim öğrenmenin önemine vurgu yaparak "İlk emri ‘Oku’ olan bir dinin mensuplarıyız." diye konuştu.

Program, okunan hatimlerin duası ile sona erdi.

Editör: Ammar Esenkal