Sarıhamzalı Merkez  Camii'nde gerçekleştirilen programda Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman, İlçe Müftülüğü Cafer Paşa Cami İmam Hatibi M.Halit Bolat, Memiş Paşa Camii İmam Hatibi Furkan Özcan, Ünlüağaç Cami İmam Hatibi Nurullah Sarman, Sarıhamzalı Merkez Cami Müezzin Kayyımı Vahap Çakmak tarafından  Kur'an-ı Kerim tilavet edildi.

seyhan-22

Programda konuşan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, "Kur'an-ı Kerim, Mü'minler için şifa ve rahmet kaynağıdır. Ramazan, Kur'an ayıdır, Huzur ve berekettir. Kur’an’a duyulan ihtiyaç, her geçen gün artmaktadır. İlçe Müftülüğümüz olarak Ramazan ayı boyunca camilerimizde Cumartesi günleri öğle ve ikindi namazı vakitlerinde birbirinden kıymetli, hafız, seçkin kari hocalarımızla gönüllerimize dokunan Kur'an ziyafeti programları düzenlemekteyiz. Okuyucu hocalarıma, cemaatimize teşekkür ediyorum, Rabbim Kur'an-ı hayatımıza rehber kılsın, yolundan ayırmasın." dedi.

Program, Müftü Yaman’ın kıldırdığı öğle namazı ve ardından yaptığı dua ile tamamlandı.

Ayrıca Müftü Yaman, program sonrası bölgede bulunan cami ve Kur'an kurslarını da ziyaret ederek ramazan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Editör: Ömer Ceylan