Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen mevlit programında Milli Mücadele kahramanları, istiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden şehitler ile ahirete irtihal eden gaziler rahmet, minnetle ve dualarla anıldı. İşgalci İsrail’in bombardımanı altındaki Gazze'de şehit olan Müslümanlar için eller semaya açıldı.

Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran kurslarında hafızlık eğitimi gören öğrenciler tarafından okunan hatimlerin duası Espiye Ulu Camii'nde İlçe Müftüsü Osman Gülbe tarafından yapıldı.

20231028 ESPIYEMEVLIT 03

Müftü Gülbe, "Allah’ım! Bütün dünyanın gözü önünde topluca katledilen mağdur ve mazlum Filistinli kardeşlerimize yardım eyle! Yeryüzünde zulme uğrayan tüm mazlumlara imdat eyle! Vatanımızı, milletimizi ve bütün insanlığı her türlü kötülükten muhafaza eyle! Ümmet-i Muhammed’e birlik ve beraberlik, feraset ve basiret ihsan eyle. Cumhuriyetimizin 100. yılında istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize rahmet eyle." diye duada bulundu.

20231028 ESPIYEMEVLIT 02

Editör: Giresun Müftülüğü