Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş, Diyarbakır programına İl Müftülüğü ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ziyareti ile başladı.

Ardından Diyarbakır Kadın Konuk Evi’ni ziyaret eden Seher Erbaş, sonrasında Sur ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi bir aileye misafir oldu.

- Hz. Ali Külliyesi

Kayapınar ilçesinde bulunan Hz. Ali Külliyesi’ni ziyaret eden Seher Erbaş, Külliye’de yer alan 4-6 yaş Kur’an kursunu da ziyaret etti.

Kursta eğitim alan miniklerle yakından ilgilenen Seher Erbaş, çocukların anneleri ve kurs çalışanları ile bir süre sohbet ederek kurstan ayrıldı.

- Hamidiye Külliyesi

Seher Erbaş, Diyarbakır programını Yenişehir (Kayyum) Belediyesi ile Yenişehir İlçe Müftülüğü iş birliğinde hizmete sunulan Hamidiye Külliyesi ve Külliye içerisindeki 4-6 yaş Kur’an kursu ziyareti ile sürdürdü.

Külliye bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi’nde yetim aileleriyle bir araya gelen Seher Erbaş, burada ailelerle bir süre sohbet etti.

- Kız öğrenci yurdu

Ziya Gökalp Yüksekökğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda manevi rehberler tarafından hazırlanan Regaib Kandili programında üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Seher Erbaş, Diyarbakır programını Diyarbakır'da görev yapan müftü eşleri ile bir araya geldiği programla noktaladı.

Programda müftü eşleriyle bir süre sohbet eden Seher Erbaş, iki günlük ziyaret kapsamında müftü eşleriyle de bir araya gelmek ve hasbihal etmek istediğini belirtti.

Editör: Mehmet Çalışkan