15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Osmaniye Merkezdeki Yaz Kur’an kursu öğrencileri ve velilerinin katılımıyla düzenlenen “Vatan Sevgisi, Milli Birlik ve Beraberlik” konulu Şehitleri Anma Özel programı Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı.

Program Müftü Bestami Aksu Erkek Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi Hasan GÜLÜ ’nün Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile Başladı. Başkanlığımızın hazırladığı Sala ve Sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU tüm şehitlerimizi rahmetle anarak başladığı konuşmasında bu sıcak yaz aylarında Yaz Kuran Kurslarına devam eden ve salonu dolduran çocuklara teşekkür ederek vatan sevgisinin milli birlik ve beraberliğimizin önemi ve 15 Temmuz da yaşadığımız hain darbe girişimini iyi anlamamız ve tahlil etmemiz gerektiğini anlattı.

Daha sonra hep birlikte Tekbir, Tehlil ve Salat-u Selam tesbihatları yapıldı. Müftü Bestami Aksu Erkek Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerinin İlahi, Kaside ve ezgilerinin ardından Selahaddin Eyyubi Camii Kur’an Kursu Öğrencileri önce Şiir dinletisi daha sonra Türk Bayraklı Sema Gösterisi sundular.

Program Yaz Kur’an Kursu Öğrencisi Keremcan Yeydem’in duası ile sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan