Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde "Evimizin Neşesi Kur’an Sesi" sloganıyla internet üzerinden başlatılan Çocuklar Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'na katılan çocuklara "Teşekkür Belgesi" gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın imzasıyla gönderilen belgeler, il ve ilçe müftülüklerince çocuklara takdim edildi.

Yarışmaya Osmaniye’den katılan 9 kız, 13 erkek olmak üzere toplam 22 öğrenci, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın imzaladığı teşekkür belgelerini Osmaniye İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Ali Rıza Tahiroğlu'ndan teslim aldı.

Osmaniye İl Müftülüğünde düzenlenen törende teşekkür belgelerini çocuklara takdim eden İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, "Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Hocamız, ümidimiz ve istikbalimiz olan gençlere ve çocuklara çok önem vermektedir. Bu bağlamda çocuklarımızın Kur’an’a olan ilgi ve alakalarını desteklemek ve salgın nedeniyle evde geçirdikleri günleri Kur’an ile ihya etmek amacıyla siz çocuklarımıza teşekkür ederek Kur'an-ı Kerim hediye etmişlerdir. Ben de sizlere ve ailenize çok teşekkür eder, hayatınızda başarılar dilerim." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan