Osmaniye İl Müftülüğü, "Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenledi.

Osmaniye İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda din görevlilerine hitap eden Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, şunları kaydetti:

"Kurbanlarını vekalet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, Müslüman kardeşlerimizle bayram sevincini ve mutluluğunu paylaşmak, mazlum, mağdur ve muhtaçlarla kardeşlik bağımızı kuvvetlendirmek için Türkiye Diyanet Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığıyla 1993 yılından bu yana vekalet yoluyla kurban kesim programı düzenlemektedir. Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu her geçen yıl katlanarak büyüyor. Çalışmaların başarılı olmasındaki en büyük emek, sahada görev alan siz değerli arkadaşlarımıza aittir. Din görevlilerimizin bu gayreti ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfımız, Türkiye’de ve dünyada vekaletle kurban organizasyonunda güvenin sembolü haline gelmiştir."

İl Müftüsü Ali Çakmak ise "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen 'Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu' ile ülkemizde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yüzbinlerce insana destek olunuyor. Osmaniye il ve ilçe müftülükleri olarak tüm personellerimizle beraber kampanyaya daha fazla katkı sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan