Hanak İlçe Müftülüğünce İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında "İstiklal Şairi Akif" temalı ödüllü ezbere şiir okuma yarışması düzenlendi

Atatürk Ortaokulu Konferans Salonundaki yarışmada konuşan İlçe Müftüsü Eyüp Kalkan, "Hanak İlçemizden yarışmaya on sekiz öğrenci müracaat etmiştir. Kaymakamlık oluru ile oluşturduğumuz yarışma komisyonu, yarışma bilgi notu çerçevesinde yarışmayı yapıp sonuçlandırmıştır. Komisyonda görev alan ve bu yarışmaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu yarışmaya katılan tüm öğrenciler gönüllerin birincisidirler ama işin doğası gereği ilk üçe girenleri belirlemek gerekmektedir. Adalet ve hakkaniyet ölçüleri içerisinde yarışmayı sonuçlandırdık. Ben yarışmaya müracaat eden tüm öğrencilerimizi, onların annelerini, babalarını ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi.

Yarışmada Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Yaren Aydemir birinci, Sadiye ve Abdullah Tan Ortaokulu öğrencilerinden Efe Işık ikinci ve Ortakent Ortaokulu öğrencilerinden Nisanur Çelik üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri ise 18 Mart 2024 tarihinde verilecek.

Editör: Ömer Ceylan