Yozgat İl Müftülüğü tarafından geleceğin mimarı olan gençlerin, milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak için planlanan programlar çerçevesinde "Gençlik Sohbetleri" başlatıldı.

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda gerçekleştirilen programda İl Müftüsü Ali Gülden öğrencilerle bir araya geldi.

Din görevlisi Bekir Savaş'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Gülden, gençliğin önemi ve iyi değerlendirilmesi ve hayatımızdaki öncelikler üzerine Hz.Peygamber (sas), ashabının  hayatı ve güncel örneklere değinerek sohbet etti.

Yozgat Konferans 11

Müftü Gülden, "Nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi bilen bireyler olmalısınız. Bu dönemde, inanç başta olmak üzere her konuda temelleri iyi atmalısını ki hayat ve ahiret binanız sağlam ve güvenli olsun. Bu da ancak Yüce dinimizin ortaya koyduğu ölçülere sarılmakla mümkündür. Hayatınız boyunca Kur’an ve Sünnet yolundan ayrılmadan istikamet üzere olunuz." ifadelerini kullandı.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Yurt Müdürü İzzet İkiz, Hz. Osman Camii İmam Hatibi Bekir Savaş ve öğrenciler katıldı.

Pansiyon sohbet programları farklı konuklarla iki haftada bir olacak şekilde planlandı.

Editör: Ömer Ceylan