Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kollarınca Aydın Tanrıverdi İlkokulu öğrencilerine "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar tatil hediyesi olarak dağıtıldı.

kars-hediye-öğrenci-22

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları üyeleri sınıfları gezerek öğrencilerle vakit geçirip yaklaşık 150 öğrenciye tatil hediyesi olarak Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı ve seçkin yayınlarından oluşan kitaplar hediye etti.

kars-hediye-öğrenci-11

Kars İl Müftüsü ve TDV Kars Şube Başkanı Hamza Bayram, "Öğrencilerin bir haftalık tatillerini verimli geçirmeleri için TDV Kars Şubesi Gençlik Kollarımız tarafından geleceğimiz olan yavrularımıza tatil hediyesi olarak 'Hediyem Kitap Olsun' projesi kapsamında hazırladığımız kitapları hediye ettik. Amacımız öğrencilerimizin tatillerini kitapla değerlendirmelerini sağlayarak; onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkıda bulunmak ve Başkanlığımız yayınlarıyla öğrencilerimizi buluşturmaktır. Ben bu vesileyle hayırseverlerimize ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları'na teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Ceylan