Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından Erciyes Üniversitesi’nde okuyan gençlere yönelik Koramaz Vadisi’nde "Doğa Yürüyüşü" etkinliği düzenlendi.

Melikgazi Müftülüğü’nde görev yapan manevi danışmanların organize ettiği kültür turu ve Koramaz Vadisi yürüyüşü, Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir’in ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı KYK yurtlarında eğitim gören üniversite öğrencileriyle gerçekleştirildi.

hacılar-yürüyüş-22

Koramaz Vadisi’ndeki yürüyüş sonrasında Ağırnas Evleri ve Mimar Sinan’ın doğduğu ev ziyaret edilerek bölgenin tarihi hakkında öğrencilere sunum gerçekleştirildi.

Yürüyüş sonrası Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından gençlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

hacılar-yürüyüş-33

Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ise gençlere yönelik doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Gençlerle doğa yürüyüşünde bir araya gelen İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, "Gençler bizim geleceğimizdir. Bu kapsamda hedefimiz ilçemizde bulunan bütün gençlerimize ulaşmak ve onların gönüllerine girmektir. Bu kapsamda Hacılarlı gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gibi farklı faaliyetler düzenlemekteyiz." dedi.

Hacılar Ortaseki Ormanı’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne Gençlik Koordinatörleri Sündüz Bingöl, Mustafa Güven ve gençler katıldı.

Editör: Ömer Ceylan