Espiye İlçe Müftülüğünce "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi.

Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlere ivme kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen kamplar, kapanış programı ve belge takdim töreni ile sona erdi.

Gençlik kampında öğrencilerle buluşan Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, gençliğin önemine işaret etti.

Müftü Osman Gülbe, öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmeleri için kamp düzenlediklerini belirterek, "Öğrencilerimizin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak ve sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla Gençlik Koordinatörlüğümüz kamp programı düzenledi. Bu kamp dönemi arkadaşlığınızın pekiştiği en güzel ortamlardan birisi. Buradaki anılarınız hayatınızda güzel bir iz olarak kalacak. Hayatta iyi ve güzel izler bırakan gençler olacağınıza inanıyorum. Geleceğimizin teminatı sizler olacaksınız." şeklinde konuştu.

Espiye Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından Adabük Mahallesi Fatih Camii'nde gerçekleştirilen kampta öğrencilere, dini değerler, sosyal ve kültürel değerler, ahlaki değerler eğitimi ve sportif faaliyetler gerçekleştirildiğini belirten Müftü Gülbe, kampın düzenlenmesinde emeği geçen ve katkısı bulunan din görevlilerine teşekkür etti. 

20240208 G E N C L E R03

Espiye Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen ve 3 gün boyunca süren  kampa yaklaşık 85 öğrenci katıldı.

Kampta düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere  düzenlenen tören ile ödülleri Espiye Müftüsü Osman Gülbe, Manevi Danışmanlar Ömer Faruk Er, İsmail Çağman Adabük Mahallesi Fatih Cami İmam Hatibi Mustafa Elmas  ile Müezzin Kayyım Hasan Çolak katılımı ile verildi.

Müftü Gülbe, kampın düzenlenmesinde emeği geçen ve katkısı bulunan din görevlilerine teşekkür etti.

20240208 G E N C L E R04

Editör: Giresun Müftülüğü