Aydın Nazilli Müftülüğü Hacı Mehmet Yorgancılar 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Nazilli Şubesine bağışladı.

Minikler, Kur’an kursunda öğrendikleri "Değerler Eğitimi" dersi çerçevesinde aileleriyle birlikte yardımlaşma kumbarası hazırladı. Kumbaralarını bir hafta boyunca kendi harçlıklarından ve yakınlarından aldıkları desteklerle doldurdu.

Hacı Mehmet Yorgancılar Kur’an Kursu öğreticileri Feyza Kaya Eryiğit, Şeyma Gün ve Melek Çetin rehberliğinde Nazilli Müftülüğüne gelerek kumbaralarını İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi'ya teslim eden minikler, Müftü Selami Bayrakçi’den paralarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmalarını istedi.

İlçe Müftüsü Bayrakçi, "Bir birey için kendine ait olanı paylaşabilmek o kadar değerli bir olgu ki bunu onların gözlerinde görmek çok kıymetli. Bu  sayede çocuklarımızın yardımlaşma konusunda önemli bir farkındalık kazandıklarına inanıyoruz. Güzel yürekli miniklerimize, ailelerine ayrıca onlara böylesine anlamlı ve örnek teşkil edecek davranışta bulunmalarına vesile olan hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Programın ardından Müftü Bayrakçi, minik öğrencilere hediyeler verdi.

Editör: Ömer Ceylan