Merkezefendi İlçe Müftülüğüne bağlı Mustafa Yaşariye Dede Kız Kur'an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan 41 öğrenci için "İcazet Merasimi" düzenlendi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen merasime, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Denizli İl Müftü Vekili Semih Keskin, İl Müftü yardımcıları Ramazan Özgün Türkmen ve Hamide Belgrat, Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet, şube müdürleri, vaizler, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler, aileler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

denizli-merkez-efendi-11

Merasimin açılış konuşmasını yapan Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet, “Allah’ın izniyle, inayetiyle, yardımıyla, velisinin desteğiyle, hocalarının gece gündüz çalışmasıyla Kelamullah’ı kalbine nakşetmek burada bulunan yavrularımıza da nasip oldu. Dünyada elde edebilecekleri en güzel nimetlerden bir tanesini elde ettiler. Kur’an-ı Kerim'i baştan sona ezberleyerek kalbine ve gönlüne nakşeden yavrularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

İl Müftü Vekili Semih Keskin de, "Hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen başta idarecilerimiz olmak üzere Mustafa Yaşariye Dede Kız Kur’an Kursu yönetici ve öğreticilerine, proje kapsamında birlikte çalışmış olduğumuz okul müdürümüz ve öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum, kendilerini tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve  Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci selamlama ve tebrik konuşmaları yaptı.

Konuşmalardan sonra program öğrencilere belge ve hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan