Melbourne’de geleneksek olarak düzenlenen Queen Victoria Market Türk Pazarı Festivalinde Melbourne Din Hizmetleri Ataşeliği tarafından stant açıldı.

Stantta Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfına ait Türkçe ve İngilizce eserlerin tanıtımı ve Din Hizmetleri Ataşeliğinin faaliyetleri hakkında Din Hizmetleri Ataşesi Prof. Dr. Harun Işık tarafından bilgilendirme yapıldı.

Melbourne Diyanet Standı 44

Standı ziyaret edenlere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan İngilizce mealli Kur’an-ı Kerim ve kaligrafi sanatçısı Serap Siper tarafından yapılan kaligrafi çalışmaları hediye edildi.

Melbourne Diyanet Standı 22

Türk Hava Yollarının Melbourne şehrine düzenlediği ilk sefer vesileyle Melbourn’de bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, Kanberra Büyükelçisi Ufuk Gezer, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek, Melbourne Başkonsolosu Doğan F. Işık, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, ilk uçuşu gerçekleştiren pilotlar, ICMG Bölge Başkanı Ramazan Ötkün, Melbourne MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye Maarif Vakfı Avustralya Direktörü Necmi Uzun da Melbourne Diyanet standını ziyaret ederek Din Hizmetleri Ataşeliğinin çalışmaları hakkında Din Hizmetleri Ataşesi Prof. Dr. Harun Işık’tan bilgi aldı.

Melbourne Diyanet Standı 11

Editör: Ömer Ceylan