Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesi Gençlik Kolları koordinesinde 3 Temmuz’da başlayan TDV yaz okulu için kapanış programı düzenlendi.

Müftü Kabukçu 41 bin öğrenci eğitim gördü2

Tarihi Bedesten Salonu’nda düzenlenen kapanış programında konuşan İl Müftüsü Kabukçu, "Kurslarımızda dini bilgilerin yanında sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenlendi. 8 hafta süren yaz okulunun öğrencilerimiz için verimli geçtiği kanaatindeyiz." dedi.

- 41 bin öğrenciye eğitim verdik

Yaz boyunca 41 bin öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Müftü Kabukçu, "Manisa genelinde bin 372 kursta, bin 978 öğretici tarafından 40 bin 947 öğrenciye eğitim verildi. Her sene öğrenci katılımı artarak devam ediyor. Hedefimiz, bu artışı daha da ileri seviyelere taşımak." şeklinde konuştu.

Müftü Kabukçu 41 bin öğrenci eğitim gördü4

Öğrencilerin sergiledikleri gösterilerin yer aldığı programda TDV Yaz Okulu sınıflar arası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Müftü Kabukçu 41 bin öğrenci eğitim gördü3

Programa İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, TDV Manisa Şubesi temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Editör: Emin Altıntaş