Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.

Bu kapsamda Kütahya Pazarlar Kaymakamı Mehmet Soylu, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban vekaletini TDV’ye verdi.

Kaymakam Soylu ile bir araya gelen İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pazarlar Şubesi Başkanı Erkan Karaca, Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen “2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” hakkında bilgi verdi.

Soylu’nun vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına Kabul eden Müftü Karaca, "Kurbanını Vakfımıza emanet ederek bizleri onurlandıran Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Maddi ve manevi her türlü desteğini aldığımız Kaymakamımızın bu örnek davranışının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kendisinin, ‘Mallarını gece gündüz, gizli ve açık Allah yolunda harcayanlar var ya onların Rableri katında mükafatları vardır. Onlara korku yoktur. Onlar mahzun da olacak değillerdir.’ ayet-i kerimesindeki müjdeye nail olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan