Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye'nin İdlib kentinde savaş mağduru aileler için "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" temasıyla inşa edilen İyilik Konutları'na destek artarak devam ediyor.

İl ve ilçe müftülükleri, düzenledikleri kampanyalarla "İyilik Konutları" projesine destek oluyor.

Bu kapsamda Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü koordinesinde din görevlileri ve hayırseverler, 11 konut bedeli bağışta bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" temasıyla sürdürülen "İyilik Konutu" projesine destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden İlçe Müftüsü ve TDV Gediz Şube Başkanı Nurullah Koçhan, yardım kampanyası kapsamında in görevlileri ve hayırseverlerin desteği ile 11 briket ev bedelinin toplandığını kaydetti.

Kampanyaya destek veren din görevlilerine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Müftü Koçhan, "Savaşın başladığı günden bu yana eğitimden hayri hizmetlere kadar pek çok alanda Suriye halkına destek olan Türkiye Diyanet Vakfımız, ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren aileler için başlattığı 'Bir İyilik, Bir Sıcak Yuva' kampanyası ile savaş mağduru ailelerin yaşam standartlarını bir nebzecik de olsa iyi hale getirmeyi amaçlıyor. Yardım etmek isteyen hayırsever kardeşlerimizi İlçe Müftülüğümüz ve TDV Gediz Şubemiz aracılığıyla katkıda bulunmaya davet ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan