Simav İlçe Müftülüğü; vatandaşlarla iletişim sağlamak, onların dini sorunlarını cevaplandırmak, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarını tanıtmak, ziyaretçilere kitap, kartela ve Diyanet dergileri hediye etmek amacıyla geleneksel Simav Fuarı'nda stant açtı.

Stant, Kaymakam Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Onur Altındağ, Kur’an kursu öğrencileri, din görevlileri ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

Ziyaretçilere 10 gün boyunca görevli personel aracılığıyla çeşitli ikramlarda bulunularak Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap, dergi ve 40 hadis kartelaları hediye edildi.

- Her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz

Standa dair bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, "Halkımızla her zaman iç içe olduk ve olmaya devam etmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. İlçe Müftülüğü olarak vatandaşlarımıza rehberlik etmek, çalışmalarımız hakkında bilgilendirmek, gençlik, çocuk, aile gibi Başkanlığımızın dergileri, ilmihal kitabı, 40 hadis kartelaları ve kitaplarını isteyenlere hediye etmek amacıyla bu işe giriştik. 10 gün sürecek olan Simav Fuarı'nda da halkımızla iç içe olmak amacıyla fuar alanına çadırımızı kurup gelen ziyaretçilerimizle ilgilenmek üzere personelimiz arasından görevliler tayin ettik." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan