Köyceğiz İlçe Müftülüğü ve TDV Köyceğiz Şubesi ile Kur’an kursu öğreticileri, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) üyeleri organizesindeki iftar programına Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, daire amirleri, Müftülük çalışanları, okul idarecileri ve lise öğrencileri katıldı.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, "Malumunuz olduğu üzere ecdadımız Fatih Sultan Mehmet Han zamanında başlatılan iftarlarda misafirlere yemekten sonra para ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı bir güzel geleneğimizi diş kirasını Köyceğiz’de de yaşatmak ve devam ettirmek maksadıyla bu sene de öğrencilerimizle birlikte iftar ettik. Geleneksel hale getirdiğimiz öğrencilere yönelik diş kirası iftarımızda ayrıca Kur'an ayı Ramazan’da öğrencilerimize ömür boyu yanlarından ayırmamaları ve baş ucu kitabı haline getirmeleri arzusuyla Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından mealli Kur'an-ı Kerimi de hediye ediyoruz. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bahtları, geleceklerinin açık olmasını temenni ediyor tüm misafirlerimize iyilik soframızı şereflendirdikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Masla ve protokol üyeleri tarafından köğrencilere diş kirası verilerek, Kur'an-ı Kerim hediye edildi. 

Editör: Ömer Ceylan