Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 4’üncüsü düzenlenen "Hikayemde Ramazan Yarışması"nın sonuçlandı.

Ramazan ayında gençlerin kültürel ve manevi değerlerini geliştirmek ve yazma becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığı yarışmanın jüri üyeliğini Giresun İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, Uzman Vaiz Zeynep Özdemir, İl Gençlik Koordinatörü Fatma Albayrak, Manevi Danışmanlar Birgül Pehlivan, Hacer Adatepe, Şükriye Yağlı ve Emine Yurt yaptı.

Değerlendirme sonucunda 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Gökhan Eren, 2 bin TL değerindeki ikincilik ödülünü Meryem Küçük, bin TL değerindeki üçüncülük ödülünü ise Melike Yılmaz kazandı. 

Yarışmada dereceye giren hikaye sahiplerine ödülleri Giresun İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç tarafından takdim edildi.

Ödül takdim töreninde konuşan İl Müftü Yardımcısı Genç, gençlik çalışmalarında aktif rol alan, sosyal ve kültürel organizasyonlara katılan gençlere teşekkür etti.

20230620KISAHIKAYE03

- "Gençler ülkemizin geleceği ve teminatıdır"

Gençlerin, kendilerine sunulan hizmetleri iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten İl Müftü Yardımcısı Genç, "Gençlik çalışmaları, gençlerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve toplumsal sorumluluk duygularını pekiştirmek amacıyla yürütülen faaliyetlerdir. Gençlerimize sunduğumuz birçok hizmetle, onların sağlıklı bir şekilde gelişimine katkıda bulunuyoruz." dedi.

20230620KISAHIKAYE02

- "Gençlik çalışmaları yeni imkan ve fırsatlar sunuyor"

Gençlerin, eğitimlere, kurslara ve etkinliklere katılmasının önemini vurgulayan Genç, "Öğrencilerimiz bu sayede hem bireysel hem de toplumsal anlamda kazanımlar elde edebileceklerdir. Gençlik çalışmaları öğrencilerimize önemli bilgi ve tecrübeler kattığı gibi, sosyal devlet anlayışıyla gençleri kucaklayıcı çalışmalarında artmasına vesile olmaktadır. Yarışmada dereceye giren ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, ömür boyu başarılar diliyorum." diye konuştu.

Üniversite öğrencileri de İl Müftülüğüne ve yarışmayı organize eden İl Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür ettiler.

20230620KISAHIKAYE01

Editör: Giresun Müftülüğü