Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar‘ın  Balıkesir  İl Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Kırıkkale İl  Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın yanı sıra İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve daire personeli katıldı.

Müftü Yaşar’a Veda Programı 1

Nur Camii İmam Hatibi Murathan Önder’in Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan programda yapılan faaliyetler hakkında kısa bir sunum yapan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, "Katılımlarıyla bizi onore eden Sayın Valimiz  başta olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum." dedi.

Müftü Yaşar’a Veda Programı 2

Akabinde katılımcılara hitap eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Balıkesir İl Müftülüğüne ataması yapılan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplumun kanaat önderlerinin din görevlileri olduğunu ve 7’den 70’e herkesin gönlüne giren kişiler olduğunu ifade eden Vali Makas, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Ben inanıyorum ki bu birlik ve beraberlik ile Kırıkkalemizi daha yaşanabilir hale getiririz. Bu birlik ve beraberlik ile 'İnsan-ı yaşat ki devlet yaşasın' şuuruna hep beraber ulaşmış oluruz." diyerek, emeklerinden dolayı din görevlilerini teşekkür etti.

Müftü Yaşar’a Veda Programı 3

Program sonunda  Vali Makas tarafından Müftü Yaşar’a Başarı Belgesi takdim edildi.

Editör: Kırıkkale Müftülüğü