Keles İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde düzenlenen iftar programında farklı okullardan öğrenciler bir araya geldi.

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İl Müftü Yardımcısı Faruk Güneş, Keles Müftüsü Mehmet Emin Beyhan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Baltacı, okul idarecileri, öğretmenler ve din görevlileri gençlerin iftar sevincine ortak oldu.

Programın açılışında konuşan İlçe Müftüsü M. Emin Beyhan, Gençlik Koordinatörlüğü ekiplerinin yıl boyunca çeşitli etkinlik ve projelerde bir araya geldikleri gençlerle iftar sofrasında da buluştukları için mutlu olduklarını ifade ederek katılımcılara ve katkı sunanlara teşekkür etti.

keles-22

Gençlerin enerji ve dinamizmleri ile geleceğin umudu olduklarını belirten İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ise "Gençlerin milli ve manevi değerleri haiz, çağın gereksinimleri olan bilgi ve teknolojiyi elde etmiş, bizi biz yapan değerleri kuşanmış olarak yetiştiklerini görmek hepimizi mutlu ve umutlu kılıyor. Bursa İl ve ilçe müftülükleri olarak her daim gençlerimizin yanlarında olmaya, onlara rehberlik etmeye, onlarla birlikte medeniyetimizi yarınlara çok daha güçlü taşıma çalışmalarına devam edeceğiz." diye konuştu.

İftar programının ardından İl Müftüsü Karabayır, Keles Merkez Camii’nde teravih öncesi vaaz ederek teravih namazını kıldırdı.

Namaz sonrası vatandaşlar ve din görevlileri ile çay sohbetinde de bulunan Karabayır, dönüş yolunda Gököz Mahalle Cami İmam Hatibini evinde ziyaret etti.

Editör: Ömer Ceylan