Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna, destek olan Kayserispor Başkanı Çamlı, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şubesine verdi.

Kocasinan İlçe Müftüsü ve TDV Kocasinan Şubesi Başkanı olan Halil Uzun’u makamında ziyaret eden Kayserispor Başkanı Çamlı, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında Müftü Uzun’dan bilgi aldı.

Türkiye Diyanet Vakfı adına Başkan Çamlı’nın kurban vekaletini kabul eden İlçe Müftüsü Uzun, Başkan Çamlı’ya teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti ve TDV mavi yeleğini giydirdi.

Müftü Uzun, "Kayserispor Başkan Ali Çamlı’nın vakfımız gönüllüleri topluluğuna katılmasından ve kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şubesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine göndermesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, spor ve iş hayatında başarılar, sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum." dedi.