Kayseri İl Müftülüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde düzenlenen "Değerler Eğitimi" projesi sürüyor.

Proje kapsamında İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal’ı Sümer Amatör Evi’nde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Sizler burada çok güzel bir etkinlik gerçekleştiriyorsunuz. Bizim spor camiasındaki gençlerle buluşmamızı sağlıyorsunuz. Gittiğim her yerde çalışmalarınızı anlatıyorum. Böylesi güzel bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

kayseri-takım-ziğyareti-22

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal ise "Bizler bir gencimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırsak, ana babaya olan sevgi saygının önemini anlatabilsek, vatan millet sevdasını yüreklerine düşürebilsek tüm dünya bizim olur. Bu doğrultuda İl Müftülüğünün bizimle yaptığı işbirliği çok anlamlı. Bizler de başta İl Müftüsü Yusuf Akkuş olmak üzere bütün hocalarımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Sümer Futbol Sahası’nda çalışma yapan minik sporcularla da bir araya gelen İl Müftüsü Akkuş, sporcu çocuklarla bir süre sohbet etti ve penaltı atışı kullandı.

kayseri-takım-ziğyareti-33

Ziyarette İl Müftüsü Akkuş’a, Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Ertuğrul Gazi Camii Gençlik Koordinatörü Adem Yerlikaya eşlik etti.

Sivas İl Müftüsü Altunkaya da yapılan programın Türkiye’de örnek bir çalışma olduğunu söyleyerek İl Müftüsü Akkuş’a ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Önal’a teşekkür etti.

Editör: Ömer Ceylan