Bir dizi programlara katılmak üzere Kayseri'de bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Cemil Meriç, iftar yemeği öncesi TDV Kemal İmamtorunu Yüksek Öğrenim yurdunda kalan öğrencilere hitap etti.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Meriç, "Sizler ailelerinizden uzakta burada eğitimlerinizi sürdürürken sizlerle iftar sofralarında biraraya gelmek bizleri çok mutlu etti. Öğrencilik yıllarında aldığınız ilim, daha sonra ömrünüzün bir pusulası haline geliyor. Bu nedenle öğrencilik yıllarında geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin." dedi.

İftar yemeği sonrası Başkanlık Emekli Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan dua ile program sona erdi. Program sonrası öğrencilerle birebir ilgilenen İl Müftüsü Akkuş, öğrencilerle hasbihal etti ve onlara nasihatlerde bulundu.

Düzenlenen iftar yemeğine, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Cemil Meriç, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan,  ERÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Cabir Çelik ve Aysel Hacıömeroğlu, Hacılar İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, İl Vaizi Dr. Dursun Sarı, TDV Eğitim Koordinatörleri, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri, yurt idarecileri ve öğrenciler iştirak etti.

Editör: Mehmet Öztürk