Kayseri’nin Talas ilçesinde üniversiteli öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Talas İlçe Müftülüğü ve TDV Talas Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı, Mustafa - Muzaffer Önem Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.

İftarın ardından öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Kayseri İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, “Sizler ailelerinizden uzakta eğitimlerinizi burada sürdürürken sizlerle iftar sofralarında biraraya gelmek bizleri gerçekten mutlu ediyor. Ancak sizlerin daha çok mutlu olacağı bir şey var ki o da sınavlarınızı hayırlısıyla verip ailelerinizle birlikte güzel bir şekilde iftar yapabilmektir, bayram yapabilmektir. Yüce Mevla bunları da sizlere nasip eylesin inşallah.” dedi.

Programda bir konuşma yapan Talas Kaymakamı Zekeriya Güney ise, “Hepiniz memleketlerinizden uzakta eğitim hayatınıza devam ediyorsunuz. Bugün burada sıcak bir aile ortamında iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizlere bu imkânı ve ortamı sağlayan Talas İlçe Müftülüğüne ve Mustafa - Muzaffer Önem Kur’an Kursu hocahanımlarına teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenlenen iftar yemeğine İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Talas İlçe Müftüsü ve Kocasinan İlçe Müftü Vekili Esat Yapıcı, İl Müftülüğü Manevi Rehberi Yasemin Zeydan, Kur’an kursu öğreticileri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan