Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülükleri bünyesinde hizmet veren Diyanet Gençlik Merkeziyle 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarına bir yenisi daha eklendi.

Digor İlçe Müftülüğünce yapımı tamamlanan “Diyanet Gençlik Merkezi” ile “4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu” düzenlenen törenle açıldı.

Törende konuşan Kaymakam Enver Hakan Zengince, Gençlik Merkezi ve 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunun hayırlı olmasını dileyerek İl Müftüsü Yusuf Eviş ve hayırseverlere maddi manevi desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

Diyanet Gençlik Merkezi ile  4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunun önemini vurgulayan İl Müftüsü Yusuf Eviş ise bu merkezlerden vatanına milletine faydalı bireylerin yetişeceği inancıyla mesrûr olduğunu ifade etti.

Açılışı gerçekleştirilen merkezler hakkında bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü İsmail Çelik de mekanları inşa ettikten sonra asıl hedefin yaşatmak olduğunu ve bunun da eğitim öğretim faaliyetlerine hız vermekle gerçekleşeceğini, buralardan milli ve manevi değerlerine bağlı gençlerin yetişeceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile “Diyanet Gençlik Merkezi” ile “4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu” hizmete açıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan