Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Karabük’teki temaslarına ilk olarak Karabük İl Müftülüğü’nde başladı. Buradaki görüşmelerin ardından İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ile birlikte Karabük Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Vali Çeber’le yapılan görüşmenin ardından Dr. İşliyen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’la görüştü.

Görüşmelerin akabinde Karabük Ulu Camide halka vaaz eden Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Karabük il genelinde görev yapan personelle Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde buluştu. Burada, Vekâletle Kurban başta olmak üzere, genel problemler ve çözüm yollarına ilişkin bir konferans gerçekleşti. Daha sonra Dr. Burhan İşleyen, Safranbolu’da yeni ibadete açılan Safranbolu Merkez Camiinde incelemelerde bulunduktan sonra Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin’de düzenlenen Zeytindalı harekâtında şehit düşen Şehit Ömer Bilal Akpınar’ın mezarını ziyaret etti.

Karabük’te yapılan diğer yatırımları da yerinde inceleyen Dr. İşliyen, hayır sahiplerine ve ilgililere teşekkür ederek Müftü Yılmaztürk’e de başarı temennisinde bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan