Kahta İlçe Müftülüğü "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, öğrencilere yönelik "Teknoloji Bağımlılığı, Zararlı ve Yararlı" konulu konferans düzenlendi.

Girne Orta Okulu'ndaki konferansta sunum yapan İlçe Vaizi Muhammed Abdullah Çalışkan, "Gençlik bizim geleceğimizdir, teknoloji olarak geldiğimiz noktada neler yapılabilir ve yararları kadar zararları da nelerdir, nasıl kullanılmalı nelere dikkat edilmeli konusunda bir sunum yaptık ve verimli olduğunu gördük. Çocukların meraklı sorular sorması bizleri daha da mutlu etti." diye konuştu.

Çalışkan, gençlere yönelik konferansların devam edeceğini söyledi.

kahta-11-1

- Köy ziyaretleri

Öte yandan Kahta İlçe Müftülüğünce köyler ziyaret ediliyor.

Kahta ilçe Müftüsü Rıfat Çevik ve Vaiz Muhammed Abdullah Çalışkan, Kahramanmaraş merkezli depremde hasar alan köy camii ve lojmanlardaki hasar tespiti ve yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Aydınpınar, Karatilbe, Bahçe, Ziyaret, Yenice, İkizce, Adalı, Yapraklı, Koskil, Ekinci ve Erikdere Sako köylerini ziyaret etti.

Müftü Çevik, köy camii ve lojmanlardaki onarım çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa zamanda bitirilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi.

Editör: Ömer Ceylan