Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na toplumun tüm kesimlerinden destek gelmeye devam ediyor.

Kampanyaya yurt dışında yaşayan hayırseverler ile sivil toplum kuruluşları da yoğun ilgi gösteriyor.

Bu kapsamda Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Gifu Fatih Camii yönetimi,  kurban bağışlarıyla TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

japonya-tdv-11

Gifu Fatih Camii İmam Hatibi Ahmet Yerdelen’den, TDV’nin faaliyetleri ve “2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” çalışmaları hakkında bilgi alan Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ve Gifu Fatih Camii yönetimi, yıl içerisinde TDV'nin Türkiye ve yurtdışında yürüttüğü birçok hayır hizmetlerine destek olmaya  çalıştıklarını, bu vesileyle 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu için de yurtiçinde ve yurtdışında kesilmek üzere TDV'ye kurban bağışında bulunmak istediklerini ifade etti.

Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ve Gifu Fatih Camii yönetimi 150 hisse kurban vekaleti vererek kampanyaya destek oldu.

Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ve Gifu Fatih Camii Yönetiminin kurban vekaletlerini TDV adına kabul eden İmam Hatip Yerdelen, bağış makbuzu ile Teşekkür belgesini bağışçılara takdim etti.

Ayrıca Gifu Fatih Camii'nin yenileme çalışmalarında önemli katkılar sağlayarak destek olan Japonya MÜSİAD Başkanı Ümit Karaağaç ve Gifu Fatih Camii Yönetimine katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: Ömer Ceylan