"Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" kapsamında düzenlenen istişare toplantıları sürüyor.

Bu kapsamda Isparta’da "Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Isparta İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Türk konuşması olarak katıldı.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda İl Müftüsü Bayram Şahin ile İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, vaizler ve din görevlileri de hazır bulundu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Şahin, toplantının bilgilendirme, moral ve motivasyon toplantısı olduğunu söyledi.

Ardından kürsüye davet edilen Strateji Geliştirme Başkanı Türk ise Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının birlikte düzenlendiği "Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu" hakkında bilgi verdi.

Hayırseverlerin emanetlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını dile getiren Türk, 2021 yılında 75 ülkede kurban kesileceğini belirterek, "Bu bir kardeşlik çalışmasıdır. Kurban kampanyasını fakirlerin, mazlumların ve muhtaçların gözyaşını dindirmek için yürütüyoruz." dedi. 

Editör: Mehmet Çalışkan