Isparta Müftülüğüne bağlı camilerde "Çocuklarla Camide Bir Gün" projesi gerçekleştirildi.

Çocuklara milli ve manevi değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla Halıkent Camii'nde gerçekleştirilen programa İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, şube müdürleri, cami görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ile yaz Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

Programda konuşan İl Müftü yardımcısı Halil Taş, "Böylesine güzel bir etkinliği hazırlayarak bizleri çocuklarla bir araya getiren başta hocalarımız olmak üzere tüm hayır sahiplerine yürekten teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerle çocuklarımıza camiyi,  ibadeti ve paylaşmayı öğretiyor, daha çok sevdiriyoruz. Isparta’da bütün yaz Kur’an kurslarımızda bu ve benzeri programlar gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Yapılan etkinlikler ve çeşitli ikramlarla gün boyu devam eden programın sonunda, kurslara devam eden çocuklar, bu tür etkinlikler sayesinde camileri, Kur’an kurslarını ve hocalarını daha çok sevdiklerini, ilgi ve alaka gösteren tüm hocalara teşekkür ettiklerini ifade etti.

Editör: Mehmet Çalışkan