Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) koordinesinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Şevval Yiğit, kurban vekaletini TDV Hakkari Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Yiğit’in bağışını kabul eden İl Müftüsü ve TDV Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Fakirullahoğlu, "Böyle duyarlı ve bilinçli vatandaşlara sahip olduğumuz için Allah’a ne kadar şükretsek azdır." dedi.

Müftü Fakirullahoğlu, "Kardeşim Şevval’ın yaptığı herkese örnek olmalı. Okul harçlıklarından biriktirdikleriyle vakfımıza kurban bağışında bulunması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisine teşekkür ediyor bütün hayatının başarılarla geçmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum." diye konuştu.

Depremden etkilenen kardeşlerine bir nebze olsun yardımda bulunmak istediğini belirten Yiğit, "Depremden etkilenen vatandaşlarımız ile ete hasret başka ülkelerdeki dindaşlarımıza bir nebze olsun yardımcı olmak istedim. Bunun için harçlıklarımdan biriktirdiğim parayla kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı’na vermeyi uygun buldum. Herkesi bu hayırlı kampanyaya katılmaya ve destek vermeye davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Ammar Esenkal