2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde gerçekleştirilen açılışla eğitim vermeye başlayan İkizdere Merkez Kubbeli Camii Kur’an Kursu 4-6 Grubuna devam eden minikler mezuniyet heyecanı yaşadı.

1-40

İkizdere Nurhan-Hasan Ekşi Kültür ve Sanat Evinde gerçekleştirilen yılsonu programında minikler yıl boyu öğrendiklerini sergileyerek birbirinden güzel gösteriler sahneledi.

6-7

İkizdere İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin’in açış ve selamlaşma konuşmasının ardından Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, “İkizdere ilçemize bir 4-6 yaş kurs açmanın özlemi içerisindeydik. Hayırseverlerimizin destekleriyle yaptığımız ve geçtiğimiz yıl açılışını gerçekleştirdiğimiz kursumuz bu yıl ilk mezunlarını verdi. Bunun gururu içerisindeyiz. Destekte bulunanlara teşekkür ediyor, mezun olan yavrularımızı ve hocalarını tebrik ediyor, ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

3-37

İkizdere Kaymakamı Ali Özdaş, “Böylesine anlamlı bir günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah ve Peygamber sevgisini öğrenen, milli ve manevi değerlerimizle donatılan yavrularımızı tebrik ediyoruz.” ifadeleriyle katılımcıları selamladı.

2-34

Program sonunda öğrencilere belge ve madalya takdimi yapılarak ikramda bulunuldu.

4-23

5-12

7-5