Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde depremden etkilenen vatandaşlar için "İyilikleriniz Sıcak Bir Yuva Olsun" sloganıyla konteyner ev kampanyası başlatılmıştı.

İl ve ilçe müftülükleri öncülüğünde toplumun tüm kesimlerinden destek yağan kampanyaya bir destek de Kayapınar'dan geldi.

Kayapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Hira Nur Kız Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencileri aralarında topladıkları para ile kampanyaya destek oldu.

Kuran Kursu Yöneticisi Ayşe Yağmur rehberliğinde İlçe Müftülüğünü ziyaret eden öğrenciler, toplanan parayı  İlçe Müftüsü ve TDV Kayapınar Şubesi Başkanı İhsan Mesut Akbaş'a teslim etti.

İlçe Müftüsü Akbaş, "Hira Nur Kur’an Kursu’na gerek yardım kampanyalarında ve gerekse diğer faaliyetlerde göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yardım kampanyasını düzenleyen başta Kur’an kursu Yöneticimize ve Kur’an kursu öğreticilerimize, yardım kampanyamıza katkı sunan öğrencilerimize, ailelerine ve tüm hayırseverlerimize şükranlarımı iletiyorum." dedi.
 

Editör: Ömer Ceylan