Van Haberleri

van haberleri ve güncel van gelişmeleri, van ile ilgili tüm video, van fotoğrafları ve van haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesinde bulunan Şifahane Camii törenle ibadete açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Van Özalp İlçe Müftülüğü Gençlik Buluşmaları kapsamında "Tarih Şuuru" konulu konferansı düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Van İpekyolu İlçe Müftülüğü Aişe-i Sıddıka Yatılı Kur’an Kursu'nda "Hafızlık İcazet Merasimi ve Gazze Acısını Hisset Programı" yapıldı.

GÜNDEM

Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan yeni kitaplar, okul idarecileri ve kütüphane yetkililerine teslim edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Van'da İmam Hatip Okullarında okuyan kız öğrencilere yönelik "Genç Nida Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenledi.

GÜNDEM

Birçok medeniyetten izler taşıyan ve kente gelen turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden Van Kalesi'nin ışıklandırma çalışması tamamlandı.

GÜNDEM

Van'ın Gevaş ilçesinde Anadolu'daki en büyük ikinci Türk-İslam mezarlığının bulunduğu alanda yapılan kazılarda, 4 sandukalı mezara daha ulaşıldı.

DİYANET HABER

Van'ın Gevaş ilçesindeki tarihi İzzettin Şir, Van Kalesi'nin zirvesindeki Süleyman Han camileri ile Eski Van Şehri'ndeki Ulu Cami ve Kızıl...

GÜNDEM

Van'ın Bahçesaray ilçesinde etkili olan kar nedeniyle yüksek kesimler beyaza büründü.

Filistin

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) görev yapan Filistinli Dr. Öğr. Üyesi Asmaa Younıs, İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında ailesinden 21...

DİYANET HABER

Van Başkale'de şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde toprağa verildi.

Van Müftülüğü

Van'da Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde İl Müftülüğü tarafından kentteki camilerde işgalci İsrail'in saldırıları altındaki Gazze için "Gazze için hayır yarışı"...