Türkiye diyanet vakfı Haberleri

türkiye diyanet vakfı haberleri ve güncel türkiye diyanet vakfı gelişmeleri, türkiye diyanet vakfı ile ilgili tüm video, türkiye diyanet vakfı fotoğrafları ve türkiye diyanet vakfı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" temasıyla yürüttüğü kampanya kapsamında geçen yıl 5 milyondan fazla kişiye yardım ulaştırdı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Batı Afrika ülkelerinden Liberya'da ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda paketi dağıttı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Bir Damla Hayat" sloganıyla sürdürdüğü su kuyusu ve vakıf çeşmesi projesi kapsamında ramazanda Batı Afrika ülkelerinden...

Isparta Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan yardım çalışmaları kapsamında Irak'ın Kerkük kentinde bin gıda kolisi dağıttı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Irak'ın Kerkük kentinde ihtiyaç sahibi 175 aileye gıda yardımında bulundu, 200 kişiye toplu iftar yemeği verdi.

Ramazan

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesi koordinesinde Üsküdar Valide-i Atik Camii'nde iftardan sonra çocuk şenliği düzenlendi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te ihtiyaç sahiplere gıda kolileri ulaştırdı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Nijerya'da ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin 500 gıda kolisi yardımında bulundu.

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesince Türkiye Diyanet Vakfının kuruluş yıldönümü vesilesiyle "İyilik Sofrası" kuruldu.

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi Kadın Kolları tarafından "İyilik Haftası" etkinlikleri...

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından hazırlanan ramazan yardım kolileri, Gürcistan'da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.