Türkiye diyanet vakfı Haberleri

türkiye diyanet vakfı haberleri ve güncel türkiye diyanet vakfı gelişmeleri, türkiye diyanet vakfı ile ilgili tüm video, türkiye diyanet vakfı fotoğrafları ve türkiye diyanet vakfı haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) uluslararası burs programından yararlanmak isteyen Mısırlı öğrencilerin mülakatlara ilgisi oldukça yoğun oldu.

Tokat Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Mobil İkram Aracı deprem bölgesindeki vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı, Ramazan ayı içerisinde Türk milletinin emaneti olan yardımları yurt içi ve yurt dışında toplamda 2 milyon 46...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Hediyem Kur’an Olsun projesi kapsamında bu zamana kadar Türkiye ile birlikte...

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri Malatya’da yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kız Yurdunda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) kapsamında kalan yabancı öğrenciler, uluslararası tanıtım...

Çorum Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi Kadın Kolları tarafından hazırlanan "İyilik Paketleri" görevli ve gönüllülerce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone'de muhtaçlara temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 500 yardım kolisi dağıttı.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesince Uluslararası öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Batı Afrika ülkelerinden Nijerya’da ramazan vesilesiyle her gün ihtiyaç sahibi 250 kişiye iftar veriyor.

Muğla Müftülüğü

Muğla Köyceğiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesince yetim ve öksüzler için "İyilik Sofrası" kuruldu.

Gümüşhane Müftülüğü

Muş İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesince Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulunuldu.