Şiddetli Yağış Haberleri

Şiddetli Yağış haberleri ve güncel Şiddetli Yağış gelişmeleri, Şiddetli Yağış ile ilgili tüm video, Şiddetli Yağış fotoğrafları ve Şiddetli Yağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Bosna Hersek'te etkili olan şiddetli yağışlar Jablanica, Konjic, Fojnica ve Kresevo kentlerinde sellere neden oldu.

DÜNYA

Güney Asya ülkesi Nepal'in başkenti Katmandu ve çevresindeki kentlerde şiddetli yağışların neden olduğu sel ve toprak kaymalarında 100 kişi öldü.

DÜNYA

Kamerun’un Mayo-Danay şehrinde şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanan sellerde 10 kişi öldü.

Filistin

BM Uluslararası Göç Örgütünün Yemen'deki Misyon Şefi Vekili Matt Huber, Yemen'de son dönemde şiddetli yağışlar ve sel nedeniyle yüz binlerce...

DÜNYA

Bangladeş'in güneydoğusunda etkili olan şiddetli yağışlar ve taşan nehirler sonucu oluşan seller nedeniyle 3 milyon kişi mahsur kaldı.

DÜNYA

Bosna Hersek, Hırvatistan ve Slovenya'da şiddetli yağışlar nedeniyle "sarı alarm" verilerek, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

DÜNYA

Hindistan'ın Racastan eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı kazalarda ilk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

Uganda'nın başkenti Kampala'da, şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymasında, çöp toplama alanının çökmesi sonucu 18 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

Çin'in güneybatısındaki Sıçuan eyaletinde şiddetli yağışlar sebebiyle 80 binden fazla kişinin tahliye edildiği açıklandı.

GÜNDEM

Ordu'nun Altınordu ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

DÜNYA

Çin'in güneyinde şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları, son 2 ayda 150'den fazla kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu.

DÜNYA

Pakistan'ın kuzeybatısı ve güneydoğusunda şiddetli yağışların yol açtığı afet nedeniyle 25 kişi hayatını kaybetti.