Sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Pakistan'da şiddetli yağışların etkisiyle bazı evlerin çatılarının ve duvarlarının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 32'ye, yaralananların sayısının 38'e çıktığı bildirildi.

GÜNDEM

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orta,...

DÜNYA

Somali'de son günlerde şiddetli yağış ve yol açtığı seller sonucu ölenlerin sayısının 96'ya yükseldiği bildirildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sel ve aşırı yağışlar nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza taziye mesajı yayınladı.

DÜNYA

Somali'de şiddetli yağışların yol açtığı sellerde 500 bin kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığı bildirildi.

DÜNYA

Somali'de etkili olan şiddetli yağışlar ve seller sonucu 300 binden fazla kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığı bildirildi.

GÜNDEM

Aydın'ın Söke ilçesinde sağanak yağış nedeniyle oluşan sele kapılan 2 kişi öldü, kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışmaları başlatıldı.

DÜNYA

Myanmar'ın güneyinde muson yağmurlarının yol açtığı sellerden dolayı evlerini terk etmek zorunda kalan kişi sayısı 27 binin üstüne çıktı.

DÜNYA

Libya'nın doğusundaki Derne şehrinde sel sebebiyle ölenlerin sayısının 5 bin 300'e çıktığı, binlerce kişinin de kayıp olduğu bildirildi.

YAŞAM

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Başakşehir ve Küçükçekmece'de sel sularına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti. Sel ve su baskınlarında yaralanan...

DİYANET HABER

Aksaray'daki selde hayatını kaybeden Gülseren En'in cenazesi, Gücünkaya köyünde defnedildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun’da 2020 yılında meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden askerler ve vatandaşlar için anma programı düzenlendi.